Selasa, 19 Mei 2009

TRIBUTE TO THE ABYSS (SENSELESS) AUGUST 2009!

SALAM 165,
lama dah gua tak update..busy memanjang dengan hal-hal dunia dan kerjaya yang sampai bila pun tak habis,hehe..Berita terkini dari camp SMF ,kami sedang sibuk merancang untuk gig "TRIBUTE TO THE ABYSS" yang dijangka pada pertengahan bulan Ogos nanti..Untuk makluman,"The Abyss" adalah nama samaran/nickname untuk Allahyarham Zul,gitaris dan mainman kumpulan lagenda Sarawak,SENSELESS..Beliau adalah antara generasi pertama dan aktif menganjurkan gig-gig di Kuching lewat 1980an dan awal 1990an dahulu seperti di batu Kawa pada tahun 1992,serta di Dewan Perumahan RPR ..Jika anda masih mempunyai DROP DEAD FANZINE dari Miri,anda akan mendapati gambar-gambar gig lama pada era tersebut!Sebagai pengapresiasian kepada beliau,gig ini untuk mengenang kembali jasa beliau,dan yang menarik,band-band lama sezaman dengan SENSELESS akan muncul kembali!nama-nama seperti UNGODLY DEATH,BLOCKHEAD,IMMORTAL (kemungkinan ) akan bersama kembali seterusnya 'barisan' band-band baru yang sentiasa 'memanaskan 'suasana nanti!!!Apapun,tunggu,dah confirm,gua akan bagitau sepantas mungkin!!!

2 ulasan:

  1. aku harap sorang duak line-up senseless masa album E.M.E dapat perform.. mok dgr lagu zaman 1st album ya... sayang baju E.M.E aku dah jadi kain burok dah..

    BalasPadam
  2. Ku tok walaupun bkn old timer dlm scene metal tpi aku ingin juak nangga cdak Senseless main. Ingin juak dgr bunyi cdak.

    Equipment biar tip top! Bru puas org dgr. :)

    BalasPadam